3 augustus 2022

Feestelijke opening informatiepunt Soest

Donderdag 4 augustus is de feestelijke opening van ons Informatiepunt in Soest (in het pand van de testlocatie). Inwoners kunnen hier vragen stellen en informatie halen over gezondheid.

Hier foto plaatsen

Afspraak niet nodig

Inwoners kunnen zonder afspraak bij het Informatiepunt terecht met hun vragen over gezondheid zoals bijvoorbeeld vaccinaties, voeding, gezond op reis en opvoeden en opgroeien. Onderwerpen die horen bij onze kerntaak: het bevorderen, beschermen en bewaken van de gezondheid van alle inwoners in onze regio. Medewerkers van de GGD op de Informatiepunten nemen alle tijd om vragen te beantwoorden en verwijzen, als een bezoeker aanvullende informatie nodig heeft, ook door naar andere organisaties.

Feestelijke opening

Donderdag 4 augustus is de feestelijke opening. We starten om 11.00 uur met een leuk programma. Lokale organisaties Stichting Welzijn Ouderen Soest en maatschappelijk werk WELZIN zijn aanwezig en vertellen meer over hun activiteiten. Zoals begeleiding bij bewegen, hulp bij indeling van het dagelijkse leven, cursussen weerbaarheid en advies bij opvoeding. Ook is er een leefstijlcoach die informatie geeft over gezonde voeding en bezoekers uitnodigt om mee te doen aan het suikerbordspel (raden hoeveel suiker er in frisdranken zit). 

Informatiepunt Soest

Van Weedestraat 61 A
3761 CD Soest
Iedereen kan zonder afspraak binnenlopen.

Openingstijden:
Woensdag en donderdag van 09.00 tot 17.00 uur, zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Achterin het pand is de GGD-testlocatie. Daar testen we elke maandag, dinsdag en vrijdag van 13.30 tot 16.30 uur.