20 juni 2023

GGDrU keert terug naar verbouwd hoofdkantoor in Zeist

Gisteren was de feestelijke opening van ons grondig verbouwde en eigentijdse clubhuis waar GGD regio Utrecht vanaf heden weer terugkeert. Samen werken we vanuit daar, en op vele andere plekken in de regio, aan de bewaking, bescherming en bevordering van de publieke gezondheid van onze inwoners in regio Utrecht.

Hier foto plaatsen

Clubhuis

Dit clubhuis van GGDrU is ontworpen om onze functie als crisisorganisatie te faciliteren. Hier kunnen we wendbaar en flexibel werken en het gebouw sluit naadloos aan bij onze kernwaarden: 𝗭𝗶𝗰𝗵𝘁𝗯𝗮𝗮𝗿 – 𝗢𝗻𝗮𝗳𝗵𝗮𝗻𝗸𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸 – 𝗘𝗶𝗴𝗲𝗻𝘁𝗶𝗷𝗱𝘀 – 𝗩𝗲𝗿𝗯𝗶𝗻𝗱𝗲𝗻𝗱 – 𝗔𝗹𝗲𝗿𝘁!
Gistermiddag waren alle medewerkers en leden van het Algemeen Bestuur van GGDrU uitgenodigd om het toekomstbestendige gebouw te bewonderen.

Vlag en linten

Om stipt 15.00 uur verzamelden medewerkers en bestuursleden zich bij het Provinciehuis in Utrecht, dat sinds maart 2022 onze tijdelijke thuisbasis was. Hier werd de vlag gestreken. Gezamenlijk fietsten we naar De Dreef in Zeist, waar de vlag gehesen werd door onze directeur publieke gezondheid Nicolette Rigter en zij samen met de wethouder van Soest Liesa van Aalst – Veldman de linten doorknipte en iedereen een rondleiding kreeg.