11 september 2023

Masterclass voor onderwijsprofessionals: Coming-out & Coming-in

Hoe creëer je een school waar iedere leerling zichzelf kan zijn en kan houden van wie die wil? Tijdens de jaarlijkse Coming-Out dag op 11 oktober 2023 organiseert GGD regio Utrecht een interactieve masterclass voor onderwijsprofessionals in het vo en mbo. Tijdens de masterclass ga je in gesprek met diverse experts en ervaringsdeskundigen.

Regenboogvlag en een Progression vlag

In het voortgezet onderwijs en het mbo maken leerlingen een grote identiteitsontwikkeling door, ook op het gebied van gender en seksualiteit. Hoe kun jij als onderwijsprofessional lhbti+-leerlingen begeleiden in hun ontdekkingstocht en eventuele coming-out? En wat is een coming-in eigenlijk?

Team Seksuele Gezondheid van GGD regio Utrecht nodigt je uit voor een leerzame en praktische Masterclass Coming-out & Coming-in! De Masterclass is bedoeld voor iedere schoolmedewerker die gender en seksuele diversiteit op school een interessant onderwerp vindt en/of hier vragen over heeft. Voel je dan ook vrij om deze uitnodiging door te sturen naar collega’s.

Programma

Datum: woensdag 11 oktober 2023 

Tijd: 16:00-18.00 programma (panelgesprek en workshop)
18:00 netwerkborrel
Kosten: gratis toegang na aanmelding
Locatie: Amadeus Lyceum, Burchtpoort 3, 3452 MD Vleuten

Je kunt je aanmelden voor de masterclass tot en met 10 oktober via dit digitaal formulier. Schrijf je zo snel mogelijk in want vol=vol!


Wil je in één keer meerdere personen aanmelden of heb je een andere vraag? Mail ons via seksuelevorming@ggdru.nl.