Ga naar de inhoud
Zoeken

Geplande covid-19 vaccinatie-afspraken gaan door

 

Er is op maandag 22 februari helaas enige onduidelijkheid ontstaan over het maken van vaccinatieafspraken in de regio Utrecht. Hierbij informeren we u graag over de huidige stand van zaken en wat u van ons kunt verwachten.

GGD regio Utrecht is volop bezig met het vaccineren van mensen. 
Dagelijks worden er momenteel op 3 locaties honderden mensen gevaccineerd. In de nabije toekomst zullen wij nog meer vaccinatielocaties openen. 
We zien dat er veel animo is in onze regio en de beschikbare afspraken snel vol raken.

We hebben in onze regio momenteel ruim voldoende locaties en personeel om iedereen die een afspraak mag maken te vaccineren. Voor de hoeveelheid afspraken die we kunnen inplannen zijn we echter wel afhankelijk van geleverde en toegewezen covid-19 vaccins. Alle GGD’en krijgen in Nederland een beperkte hoeveelheid vaccins toegewezen. Om die reden zijn momenteel de tijdsloten in onze regio voor het maken van een nieuwe vaccinatie-afspraak helaas beperkter dan wij wensen. Met de huidige capaciteit is er vanaf 5 maart weer ruimte en dus plannen wij voor de periode daarna ook gewoon door.

Alle vaccinatie-afspraken die voor de komende weken zijn gemaakt gaan gewoon door. 

Nog geen afspraak?

Heeft u nog geen afspraak maar wilt u deze wel maken? En heeft u hierover een brief ontvangen? Dan kunnen wij dus voor u een afspraak plannen in onze regio vanaf 5 maart.  Wilt u eerder gevaccineerd worden? Dan kunt u mogelijk wel in een andere regio terecht, maar zult u mogelijk langer moeten reizen.

Mochten wij in de tussentijd meer vaccins geleverd krijgen zullen wij er uiteraard voor zorgen dat u eerder dan 5 maart bij ons terecht kunt.

U leest meer over de coronavaccinatie via Vaccinatie tegen corona | Veiligheid en werking coronavaccinatie | Vaccinatielocatie: GGD regio Utrecht (ggdru.nl)