Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het footermenu 
Zoeken

Hoesten, een loopneus, niesen? Laat u testen!

 

De herfst, dalende temperaturen, neerslag en toch zonder jas naar buiten, zorgen ervoor dat we sneller verkouden worden. Hoesten, niesen en verhoging zijn ook klachten die passen bij corona. Hoewel u misschien de neiging hebt om de herfst de schuld te geven is het toch raadzaam om een coronatest te laten doen en zeker te weten dat de herfst daadwerkelijk de schuldige is.

Vaste testlocaties 

Binnen de regio Utrecht zijn er vaste en mobiele testlocaties. De 3 vaste locaties Amersfoort, XL Paviljoen Utrecht en Veenendaal zijn op afspraak 7 dagen per week open van 9.00 en 17.00 uur. Komt u op vrije inloop, dus zonder afspraak, dan kunt u tot 16.30 uur terecht. Via deze link vindt u de informatie over de vaste testlocaties: Coronatest | Teststraat | Testbus | testlocaties provincie Utrecht: GGD regio Utrecht (ggdru.nl)

Mobiele testlocatie in iedere gemeente 

Naast de vaste locaties heeft iedere gemeente een mobiele locatie. Dit zijn er op dit moment 22. De mobiele locaties zijn testbussen die per week op vaste dagen en dagdelen op een vaste plek te vinden zijn. Deze mobiele locaties zijn met en zonder afspraak te bezoeken. U vindt het schema per gemeente op onze pagina: Coronatest | Teststraat | Testbus | testlocaties provincie Utrecht: GGD regio Utrecht (ggdru.nl)

Vergeet uw identiteitsbewijs niet mee te nemen als u richting een testlocatie gaat. Ook gelden op al onze locaties de volgende huisregels. Draag een mondkapje en hou 1,5 meter afstand.  

Testen voor toegang of voor u op reis gaat 

Wilt u testen voor toegang of testen voor uw reis? Dan kunt u niet bij de GGD terecht maar bij https://www.testenvoortoegang.nl/ en  http://testenvoorjereis.nl/