Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het footermenu 

Wil je naar aanleiding van de actualiteit of een publicatie in contact komen met GGD regio Utrecht? Bel of mail gerust met onze afdeling communicatie. Ben je op zoek naar berichten over ons in de media? Lees dan verder onder ‘onze meest recente nieuwsberichten’ of volg GGDrU via onze socials.

Werk je voor de media?

Werk je voor de media en heb je vragen? Neem contact met ons op via 030 - 608 60 65 of een mail sturen naar communicatie@ggdru.nl.

Volg GGDrU op social media

LinkedIn GGD regio Utrecht
Twitter @ggdru
Facebook GGDrU
Instagram GGD regio Utrecht
YouTube GGD regio Utrecht

 

Mediavragen?

Werk je voor de media?
Bel naar 030 - 608 60 65 of stuur een mail naar communicatie@ggdru.nl. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en reageren vrijwel altijd direct.

Ga direct naar 'onze meest recente nieuwsberichten'

Andere vragen?

Ben jij niet van de media en heb je juist andere vragen?

De contactgegevens voor algemene vragen en vragen over het coronavirus vind je op onze 'contact en bereikbaarheid'-pagina.

 

Meest recente nieuwsberichten

Evaluatie Aandachtsfuntionarissen: cliënten hebben er vaak nooit over nagedacht

27 oktober 2021

"Het bespreekbaar maken is bevorderlijk voor de relatie met de cliënt" en "Cliënten geven vaak aan dat ze er nog nooit over hebben nagedacht. Hulpverleners hebben er nooit eerder naar gevraagd” zijn enkele waardevolle quotes van de aandachtsfunctionarissen die tijdens de evaluatiegesprekken zijn opgehaald. De evaluatiegesprekken hebben plaatsgevonden na afronding van het tweede kwartaal van 2021. Ben je benieuwd naar de uitkomsten van de evaluatie? Deze hebben we overzichtelijk voor je…

lees verder

Nu Niet Zwanger kaart voor zorgverleners

27 oktober 2021

Bekijk wat NNZ voor zorgverleners kan doen

lees verder

GGD GHOR Nederland slaat gezondheidsalarm: politiek moet nu echt stappen zetten en gaten in de dijk dichten

22 oktober 2021

Het uitblijven van stappen richting structureel herstel van de publieke gezondheid is politiek onverantwoord. Dit schrijft GGD GHOR Nederland in een herhaalde oproep aan de informateurs. “Terwijl corona nog niet voorbij is en we weten dat er gaten in de dijk zitten, doet de politiek niets om die structureel te herstellen”, zegt André Rouvoet, voorzitter van GGD GHOR Nederland.

lees verder

Vaccinatie-update vrijdag 22 oktober

22 oktober 2021

De herfst is in volle gang. Het regent en waait. Maar onze vaccinatielocaties zijn gewoon open. Wilt u een prik komen halen? Ren dan tussen de buien door naar één van de locaties in de regio Utrecht die aankomende week open zijn.

lees verder

'Waar haal jij je informatie vandaan' Campagne van start!

22 oktober 2021

Vrijdag 22 oktober 2021 gaat de campagne: #waar haal jij je informatie vandaan van start!

lees verder

Regionale rapportage COVID-19

21 oktober 2021

Hier treft u de regionale rapportage Covid-19 van de regio Utrecht. De regionale rapportage is ter informatie.

lees verder

Coronatest update 19 oktober 

19 oktober 2021

Sinds een paar weken is het aantal mobiele testbussen dat rondrijdt in de regio Utrecht toegenomen. Bijna iedere gemeente heeft een aantal dagdelen per week een mobiele testbus waar gratis en zonder afspraak een coronatest kan worden afgenomen. Het actuele overzicht is op de website van de GGDrU te vinden.

lees verder