Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het footermenu 
Zoeken

Pers

 

Wil je naar aanleiding van de actualiteit of een publicatie in contact komen met GGD regio Utrecht? Bel of mail gerust met onze afdeling communicatie. 

Ben je op zoek naar berichten over ons in de media? Lees dan verder onder onze 'Meest recente nieuwsberichten’ of volg GGDrU via onze socials.

Mediavragen?

Werk je voor de media?
Bel naar 030 - 608 60 65 of stuur een mail naar communicatie@ggdru.nl. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en reageren vrijwel altijd direct.

 

Andere vragen?

Ben jij niet van de media en heb je juist andere vragen?

De contactgegevens voor algemene vragen en vragen over het coronavirus vind je op onze 'contact en bereikbaarheid'-pagina.

 

Meest recente nieuwsberichten

Corona-update 26 mei

27 mei 2022

In deze korte Corona Update van 26 mei 2022 informeren we u over wijzigingen in de openingstijden van onze vaccinatielocatie en informatiepunten.

lees verder

Regionale rapportage COVID-19

26 mei 2022

Hier treft u de regionale rapportage Covid-19 van de regio Utrecht. De regionale rapportage is ter informatie.

lees verder

Apenpokken in Nederland

24 mei 2022

Er zijn enkele patiënten met apenpokken (monkeypox) gevonden in ons land. Momenteel wordt er onderzoek gedaan of er meer besmettingen zijn. Maandag komt het RIVM met een update.

lees verder

Mentale welzijn scholieren gedaald in coronacrisis

24 mei 2022

Uit onderzoek onder tweede- en vierdeklassers van het voortgezet onderwijs blijkt dat in 2021 meer scholieren mentale gezondheidsproblemen hebben dan vóór de coronaperiode, in 2019. In de regio Utrecht daalde het percentage jongeren dat zich meestal (zeer) gelukkig voelt van 87% in 2019 naar 82% in…

lees verder

Corona-update 21 mei

21 mei 2022

In deze Corona Update van 19 mei 2022 informeren we u over de wijzigingen in de openingstijden van onze vaccinatielocaties en testlocaties.

lees verder

Corona-update 13 mei

13 mei 2022

In deze Corona-update van 13 mei 2022 informeren we u over het ‘pop-up vaccineren’ met ons mobiele vaccinatieteam en over de wijzigingen in de openingstijden van onze vaccinatie- en testlocaties.

lees verder

Eikenprocessierupsen zijn er weer!

13 mei 2022

Er zijn weer eikenprocessierupsen in de provincie Utrecht. Het verschilt per gemeente, hoeveel eikenbomen rupsennesten hebben. De eikenprocessierups geeft vaak overlast van mei tot september. Van de rupsen en uit de nesten kunnen brandharen vrijkomen en dat kan bij mensen en (huis)dieren…

lees verder