Ga naar de inhoud
Zoeken

Tarieven

 

De GGD vindt het belangrijk dat u goed beschermd op reis gaat. Tijdens het reizigersspreekuur krijgt u een persoonlijk advies over de vaccinaties die voor u aan te bevelen zijn.

Reizigersspreekuren open in Utrecht!

Momenteel zijn in Utrecht de reizigersspreekuren open op vrijdag. U kunt hiervoor online een afspraak maken.
Om telefonisch een afspraak te maken belt u op woensdag tussen 8.30 uur en 12.30 uur naar 030-6086060. Er is voldoende ruimte om uw vervolgvaccinatie of bedrijfsvaccinatie te plannen!
Vragen kunt u mailen naar reizigers@ggdru.nl

Betalen vaccinaties en reisproducten

Het goed uitvoeren van het spreekuur brengt kosten met zich mee, die wij aan u doorberekenen. U dient bij uw bezoek direct af te rekenen. 

Vergoedingen

Afhankelijk van waar u bent verzekerd, is het mogelijk de kosten terug te vragen. U kunt met behulp van de vergoedingscalculator controleren of uw verzekeraar de kosten vergoedt.

Overzicht van onze prijzen

Een overzicht van de tarieven van vaccinaties en producten voor op reis, kunt u vinden op ggdreisvaccinaties.nl.

Vaccinatieboekje?

Gegeven vaccinaties worden in een internationaal bewijs van inenting (vaccinatieboekje) geregistreerd en deze heeft u nodig indien u naar een land reist waarvoor een vaccinatie verplicht is. Bij de douane kan hier om gevraagd worden.

Bent u uw vaccinatieboekje kwijt en heeft u een nieuwe nodig dan kunt u een duplicaat aanvragen. Hieraan zijn kosten verbonden. Stuur ons een mail met uw gegevens (naam, adres en woonplaats) en geef aan of u bij één van onze locaties langskomt om het duplicaat op te halen en te betalen. Ons mailadres is reizigers@ggdru.nl.