Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het footermenu 
Zoeken

Seksuele voorlichting

 

De GGD geeft voorlichting over seksuele gezondheid, loverboys, soa en veilig vrijen. We trainen jongerenwerkers op het gebied van seksuele gezondheid binnen het jongerenwerk en we geven voorlichting op de regionale asielzoekerscentra.

Seksuele voorlichting en het basisonderwijs

GGD regio Utrecht begeleidt op sommige basisscholen in de regio het project 'Week van de Lentekriebels' . Wilt u weten wat de GGD voor uw school kan betekenen? Neem contact op via soa@ggdru.nl.
Ook leent de GGD de leskist ‘Relaties en seksualiteit’ uit. Meer informatie hierover vindt u op de pagina Materialen en leskisten

Seksuele voorlichting en het voortgezet onderwijs

De inzet van de GGD op het voortgezet onderwijs is afhankelijk van de keuzes die uw gemeente daarover heeft gemaakt. Wilt u weten wat de GGD voor uw school kan betekenen? Neem contact op via soa@ggdru.nl.

Met de theatergroep Kapok wordt samengewerkt om Sense bekendheid te geven onder de leerlingen. Interesse in een voorstelling? Neem contact op via soa@ggdru.nl.

Seksuele voorlichting en het vmbo

De GGD verzorgt, in het kader van Sense, voorlichtingen op het vmbo binnen de regio. Geeft u les op een roc en heeft u interesse in een voorlichting voor uw klas? Neem contact op via soa@ggdru.nl.