Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het footermenu 
Zoeken

Vragen over seksualiteit

 

Ben je nog geen 25? Voor al je vragen over seks, verliefdheid, relaties en alles wat daarbij komt kijken kun je gratis en anoniem terecht bij Sense. Hiervoor kun je een afspraak maken in Utrecht of Amersfoort.

Bij Sense kun je als jongere onder de 25 jaar gratis en anoniem terecht met vragen over seksualiteit, zoals verliefdheid, relaties, liefde, (ongewenste) zwangerschappen, anticonceptie (bijvoorbeeld de pil) en soa's. Sense gaat ook over het stellen van grenzen, het respecteren van elkaars mening en het bespreekbaar maken van moeilijke onderwerpen zoals bijvoorbeeld seksueel geweld.

Ik wil een afspraak maken

Een afspraak maken kan alleen telefonisch. Je kunt ons bereiken op alle werkdagen van 9.30 tot 12.00 uur op: 030-608 60 84. 

Sense.info

Betrouwbare informatie is te vinden op de website www.sense.info. Hier kun je ook vragen stellen via telefoon, e-mail en chat.

Spreekuren voor jongeren tot 25 jaar

In de provincie Utrecht zijn verschillende Sense-spreekuren. Je kunt in Utrecht en Amersfoort terecht. Dit spreekuur is speciaal voor jongeren. Het is gratis en anoniem. Een verpleegkundige geeft antwoord op al jouw vragen over seksualiteit. Zwangerschapstesten en morning-after pil zijn hier indien nodig verkrijgbaar.