Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het footermenu 
Zoeken

Maak een afspraak

 

Onze artsen en verpleegkundigen ontvangen u graag op ons reizigersspreekuur.

Reizigersspreekuren open in Utrecht!

In Utrecht zijn de reizigersspreekuren open op dinsdagavond, woensdagmiddag en vrijdag de hele dag. Een afspraak maakt u online op deze pagina of u belt ons maandag t/m donderdag tussen 8.30 uur en 12.30 uur tel 030-608 60 60.

Uw coronavaccinatie en reisvaccinaties

Wilt u een afspraak maken voor vaccinaties op reis? Hou er dan rekening mee dat tussen een coronavaccinatie en de reisvaccinatie(s) 14 dagen tijd moet zitten.

Heeft u nog geen coronavaccinatie ingepland? Doe het dan snel door te bellen naar 030 6305400. Houdt u er rekening mee dat er 5 weken tussen uw eerste en tweede prikafspraak moeten zitten. U kunt uw tweede prik ook inplannen bij een priklocatie in de buurt van uw Nederlandse vakantieadres.

Let op! Bij de afdeling Reisadvies kunt u geen stempel voor de Covid-19 vaccinatie halen.

Dit kan alleen op onze vaccinatielocaties nadat u uw vaccinatie heeft gehad.

Een afspraak online regelen:

Maak direct een afspraak! Vul uw gegevens in en volg de stappen: Online een afspraak maken  U krijgt een bevestigingsmail na het maken van uw online afspraak.

Bel voor een afspraak als u:

Bel ons ook voor een afspraak als u:

Telefonisch een afspraak maken:

Het afsprakenbureau Reisadvies is open op maandag t/m donderdag van 8.30 uur tot 12.30 uur. Het telefoonnummer is 030 6086060. Of stuur een e-mail met uw vraag naar reizigers@ggdru.nl 

Afspraak verzetten, afzeggen of vergeten:

  • U kunt niet komen op de afgesproken dag en tijd. Bel naar het afsprakenbureau Reisadvies voor een nieuwe afspraak.
  • U moet uw afspraak helaas afzeggen. Bel of mail naar het afsprakenbureau Reisadvies. Afzeggen kan tot 24 uur van te voren zonder kosten. Daarna brengen wij de consultkosten in rekening.
  • U bent uw afspraak vergeten. Bel of mail zo snel mogelijk naar het afsprakenbureau Reisadvies voor een nieuwe afspraak. Zonder bericht brengen wij de consultkosten in rekening.

Belangrijk:

  • Een geldig legitimatiebewijs is verplicht voor iedereen waarvoor u een afspraak maakt. Neem dit legitimatiebewijs mee naar de afspraak.
  • Kinderen t/m 15 jaar kunnen alleen vaccinaties krijgen als er een ouder of verzorger meekomt naar het spreekuur. 
  • Kijk voor de kosten van de afspraak op: Prijzen en vergoedingen 
  • U kunt alleen met PIN betalen.