Training ‘Droog slapen kun je leren’

Heb je een kind van 5 jaar of ouder, en wil je graag meer informatie en tips om je kind te helpen zindelijk te worden? Meld je dan aan voor de online training ‘Droog slapen kun je leren’. Deelname is gratis.

GGD regio Utrecht organiseert ongeveer 5 keer per jaar de online training ‘Droog slapen kun je leren’. De bijeenkomsten zijn altijd op donderdagavond en alleen digitaal.

De data van de bijeenkomsten zijn:

Over de training Droog slapen kun je leren

De training bestaat uit twee delen. De jeugdverpleegkundige van GGD regio Utrecht legt tijdens het eerste deel uit wat de oorzaken van bedplassen zijn. In het tweede deel maak je kennis met verschillende manieren om droog te leren slapen, bijvoorbeeld met behulp van:

Na de bijeenkomst kun je als ouder goed bepalen welke aanpak het beste is voor je kind en het ’s nachts zindelijk worden positief beïnvloeden.

Aanmelden

Meld je via onderstaand formulier aan voor een van de online trainingen. Ongeveer 2 dagen voor de bijeenkomst ontvang je een MS Teams-link voor de online bijeenkomst via je e-mail. Je kunt alleen deelnemen aan de training als je je aanmeldt.

Aanmelden training Droog slapen kun je leren

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Voer een getal groter dan of gelijk aan 10 in.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.