Vaccinaties op maat (VOM)

Vaccinaties kunnen je helpen gezond te blijven. In Nederland worden de meeste vaccinaties gratis aangeboden door de overheid, bijvoorbeeld jeugdvaccinaties en de griepprik. Er zijn ook vaccinaties die niet gratis zijn, maar waar je wel voor kunt kiezen.

Vaccinaties tegen infectieziekten

Vaccinaties kunnen zinvol zijn als je meer risico loopt op een infectieziekte doordat je bijvoorbeeld een mindere afweer hebt, door medicijngebruik of door leeftijd.
Ook als je goed gezond bent kunnen virussen en bacteriën je ziek maken. Je kunt niet alleen zelf ziek worden, maar ook anderen besmetten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan HPV.
Bij Vaccinaties op Maat gaat het om vaccinaties die niet in het Rijksprogramma zijn opgenomen, maar die wel een gezondheidswinst kunnen opleveren. Je maakt hiervoor een afspraak op het spreekuur van Vaccinaties op Maat. De vaccinatie betaal jezelf na afloop van je afspraak.

Afspraak maken voor het spreekuur

Het spreekuur voor Vaccinaties Op Maat is in Utrecht op dinsdagavond van 17.30 tot 20.15 uur. We werken op afspraak.

Een afspraak maak je uitsluitend telefonisch. Bel naar het Afsprakenbureau Reisadvies (tel. 030-608 60 60) van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur.

Je meld je aan de balie van Reisadvies ongeveer 10 minuten voor je afspraak op het spreekuur.

Meenemen naar spreekuur

Afspraak verzetten of afzeggen 

  • Wil je de afspraak verzetten of afzeggen? Bel dan naar het Afsprakenbureau Reisadvies (tel. 030-608 60 60) voor een nieuwe afspraak. Of stuur een mail naar vom@ggdru.nl.
  • Afzeggen kan tot 24 uur van tevoren zonder kosten. Daarna brengen wij € 27,50 per persoon in rekening.

Contact

Afsprakenbureau Reisadvies: op werkdagen tussen 8.30 en 12.30 uur via 030 6086060 of via email vom@ggdru.nl Wanneer je een mail stuurt vergeet dan niet je geboortedatum, BSN (laatste 3 cijfers) en mobiele nummer -voor veilige beantwoording- door te geven.

Stuur email naar vom@ggdru.nl