Stoptober

Stoptober is samen 28 dagen niet roken in oktober. Meedoen aan Stoptober is een van de beste beslissingen die je kunt nemen. En dit is het moment!

De Stoptober app

Via de Stoptober app ontvang je elke dag positieve berichten die je aanmoedigen en helpen om vol te houden, ook als het even wat minder gaat. Met filmpjes, puzzels, tips en adviezen helpen we je door de moeilijkste momenten heen. Je kunt op de inschrijfpagina ook aangeven dat je via e-mail begeleid wilt worden. De Stoptober App is vanaf 2 september gratis beschikbaar voor iOS en Android.

De Stoptober community

Via Stoptober heb je ook toegang tot een grote online community. Op Facebook, LinkedIn, Twitter, TikTok en Instagram blijf je in contact met je medestoppers en vind je afleiding en support op de momenten dat jij dat nodig hebt. Deel je eigen ervaringen, lees hoe het andere stoppers vergaat en ervaar de kracht van samen stoppen.

Het Stoptoberhuis

Als je stopt met roken, is het begin vaak het moeilijkst. Om je wat afleiding te bieden, en om te laten zien hoe andere stoppers de eerste dagen doorkomen, hebben we live beeld uit het Stoptoberhuis. De eerste vijf dagen van Stoptober laten vijftig rokers zich daarin vrijwillig opsluiten. Hun belevenissen kun je vanaf 30 september live volgen op Stoptober.tv. Naast dagelijkse livestreams en overzichtvideo’s uit het Stoptoberhuis vind je hier nog veel meer inspirerende filmpjes.

Meer informatie