Stoptober

Stoptober is samen 28 dagen niet roken in oktober. Meedoen aan Stoptober is een van de beste beslissingen die je kunt nemen. En dit is het moment!

De Stoptober app

Via de Stoptober app ontvang je elke dag positieve berichten die je aanmoedigen en helpen om vol te houden, ook als het even wat minder gaat. Met filmpjes, puzzels, tips en adviezen helpen we je door de moeilijkste momenten heen. Je kunt op de inschrijfpagina ook aangeven dat je via e-mail begeleid wilt worden. De Stoptober App is vanaf 21 september gratis beschikbaar voor iOS en Android.

De Stoptober community

Via Stoptober heb je ook toegang tot een grote online community. Op Facebook, LinkedIn, Twitter, TikTok en Instagram blijf je in contact met je medestoppers en vind je afleiding en support op de momenten dat jij dat nodig hebt. Deel je eigen ervaringen, lees hoe het andere stoppers vergaat en ervaar de kracht van samen stoppen.

Stoptober stop show

Als je stopt met roken, is het begin vaak het moeilijkst. Om je wat afleiding te bieden, en om te laten zien hoe andere stoppers de eerste dagen doorkomen. Kom dan naar de Stop Show van Stoptober in het Olympisch Stadion in Amsterdam. In lijn met de olympische gedachte én om jouw stopmoment in stijl te vieren, organiseert Stoptober op zaterdag 30 september van 16.30-18.30 uur de Stoptober Stop Show in het Amsterdamse Olympisch Stadion. Meer informatie en kaartverkoop.

Win kaartjes voor de Stop Show

Wil jij ook stoppen met roken en kun je daarbij wel wat extra steun gebruiken? We verloten 4 kaarten (twee setjes van 2 kaartjes) voor de Stop Show. Het wordt een informatieve en spetterende show! Neem plaats op de eretribune, hoor de verhalen van onze ambassadeurs, krijg tips van onze experts, rook samen met alle andere stoppers je laatste sigaret op de middenstip en geniet aansluitend van een mini-concert van Gerard Joling. Wil jij erbij zijn? Stuur een mail naar communicatie@ggdru.nl en laat weten waarom en met wie jij er graag bij wilt zijn. De twee inzenders met de origineelste stopreden winnen de kaartjes. Woensdag 20 september worden de winnaars via e-mail bekendgemaakt.

Meer informatie