Ga naar de inhoud
Zoeken

Alle informatie over corona op een rij

 

Woont u in de regio Utrecht of  bent u werkzaam in deze regio en bent u op zoek naar informatie over het coronavirus?  Op deze pagina hebben we alles over corona voor inwoners, (zorg)professionals, scholen en kinderopvang, en horeca, sport en bedrijven op een rij gezet.

Bellen voor een coronatest of bellen met vragen over corona?
Maak direct een testafspraak online

Vaccineren Ouderen

Ouderen vanaf 80 jaar ontvangen nú een uitnodiging om een afspraak te maken om zich te laten vaccineren tegen het coronavirus. Maak direct uw afspraak zodra deze uitnodiging binnen is, er is plek! Lees alles over uw afspraak op onze vaccinatiepagina

Inwoners

­
Woont u in de regio Utrecht en wilt u meer weten over de coronatest? Of een testafspraak maken? Op deze pagina hebben we alles over corona voor u op een rij gezet.

(Zorg)- professionals

Werkt u in de regio Utrecht en wilt u meer weten over bijvoorbeeld de coronatest  of het vaccineren voor (zorg)professionals? 
Op deze pagina hebben we alles over corona voor u op een rij gezet.

scholen en kinderopvang

Werkt u op een school of op de kinderopvang? De meest actuele coronamaatregelen die gelden voor het onderwijs en de kinderopvang hebben wij voor u op een rij gezet.

Horeca, sport en bedrijven

De meest actuele coronamaatregelen die gelden voor bedrijven, werkgevers, de horeca en sportverenigingen hebben wij voor u op een rij gezet.