Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het footermenu 
Zoeken

Alle informatie over corona op een rij

 

Woont u in de regio Utrecht of  bent u werkzaam in deze regio en bent u op zoek naar informatie over het coronavirus?  Op deze pagina hebben we alles over corona voor inwoners, (zorg)professionals, scholen en kinderopvang, en horeca, sport en bedrijven op een rij gezet.

Bellen voor een coronatest of bellen met vragen over corona?
Maak direct een testafspraak online
Vragen over buitenlandse reizen: Bel naar +31 247 247 247 of kijk op wijsopreis.nl of nederlandwereldwijd.nl
Alle informatie over de CoronaCheck-app: www.coronacheck.nl of bel 0800-1421

CORONAVACCINATIE

Het Ministerie van VWS bepaalt wanneer welke groep aan de beurt is voor een coronavaccinatie. Het kabinet bepaalt welke groep welk vaccin krijgt. Het RIVM verstuurt de uitndoging voor het maken van de vaccinatieafspraak . Maak direct uw afspraak zodra deze uitnodiging binnen is! Of maak direct een afspraak als uw geboortejaar aan de beurt is. Lees meer over uw vaccinatieafspraak via onze vaccinatiepagina

Corona en reizen

Gaat u binnenkort op reis en wilt u op de hoogte zijn van alle maatregelen omtrent corona voor uw vertrek?

Lees dan alles over wat u moet organiseren voor uw reis naar het buitenland en wanneer u Nederland weer inreist op onze pagina Corona en reizen.

Inwoners

­
Woont u in de regio Utrecht en wilt u meer weten over de coronatest? Of een testafspraak maken? Op deze pagina hebben we alles over corona voor u op een rij gezet.

(Zorg)- professionals

Werkt u in de regio Utrecht en wilt u meer weten over bijvoorbeeld de coronatest  of het vaccineren voor (zorg)professionals? 
Op deze pagina hebben we alles over corona voor u op een rij gezet.

scholen en kinderopvang

Werkt u op een school of op de kinderopvang? De meest actuele coronamaatregelen die gelden voor het onderwijs en de kinderopvang hebben wij voor u op een rij gezet.

Horeca, sport en bedrijven

De meest actuele coronamaatregelen die gelden voor bedrijven, werkgevers, de horeca en sportverenigingen hebben wij voor u op een rij gezet.