Vitaliteit bij GGD regio Utrecht

Ontdek inspirerende wandelingen in Zeist.

Bij GGD regio Utrecht werken bijna 800 medewerkers dagelijks aan de publieke gezondheid van alle inwoners in onze regio. Daarbij is er ook veel aandacht voor het bewaken van de vitaliteit van onze medewerkers.

Vitale medewerkers zijn immers energieker, creatiever, gemotiveerder, productiever en veerkrachtiger. Hun verzuim is minder; tegenslagen of veranderingen worden beter opgevangen. Een gezonde leefstijl speelt een grote rol om je vitaler te voelen. Regelmatig bewegen is hier een belangrijk onderdeel van!

Wandelingen

De werkgroep Vitaliteit van GGDrU verzamelt leuke wandelingen voor GGDrU-medewerkers die op deze pagina worden weergegeven. Je vindt hieronder al een voorproefje! Weet jij nu ook een leuke wandelroute rondom de locatie van GGDrU in Zeist? Deel deze dan met communicatie@ggdru.nl. We kiezen de leukste routes uit om op deze pagina te verwerken. Stuur daarvoor wel een duidelijke omschrijving van je wandelrondje mee.

Werk je nou niet in Zeist, maar loop je bij jouw eigen werklocatie ook leuke rondjes? Deel deze dan met je collega’s en vraag ze mee!

Meer informatie