Kinkhoestvaccinatie Planetenplein 2, Bilthoven

Ben je binnenkort 22 weken of langer zwanger en woon je in de provincie Utrecht? Dan kun je na het maken van een afspraak terecht op deze locatie voor de gratis prik tegen kinkhoest.

Woon je in de stad Utrecht?

Dan kun je bij de gemeente Utrecht terecht. Woon je in een andere woonplaats binnen regio Utrecht, dan vind je op deze pagina meer informatie.

Wie kan de gratis prik komen halen?

Als inwoner van de provincie Utrecht (exclusief gemeente Utrecht) kun je terecht bij GGD regio Utrecht (GGDrU) voor een gratis prik tegen kinkhoest. De prik wordt alleen gegeven als je een afspraak hebt gemaakt en minimaal 22 weken zwanger bent. Woon je in de gemeente Utrecht? Dan kun je contact opnemen met de gemeente Utrecht, via telefoonnummer 030-286 33 00, optie 2.

foto van een vrouw die een zwangere vrouw een prik gaat geven.

Hoe maak je een afspraak?

Als inwoner van de provincie Utrecht (maar niet de stad Utrecht) kan je van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30-16.30 uur bellen met GGDrU via telefoonnummer 030-694 00 35. Het is belangrijk dat je tijdens het telefoongesprek je Burgerservicenummer (BSN) doorgeeft. Het maken van een afspraak duurt ongeveer tien minuten. 

Ben je inwoner van de stad Utrecht?

Dan kun je contact opnemen met de gemeente Utrecht, via telefoonnummer 030-286 33 00, optie 2.