Vaccinaties beroepsgroepen

Soms hebben werknemers of vrijwilligers vaccinaties nodig om veilig te kunnen werken. Welke vaccinaties dat zijn wordt meestal bepaald door de beroepsvereniging of Arbodienst. Het gaat daarbij om werk dat in Nederland wordt gedaan. 

Individuele afspraken 

We helpen je graag om het vaccineren van je werknemers of vrijwilligers zo makkelijk mogelijk te maken. Er zijn verschillende mogelijkheden. Regelmatig zijn er werknemers of vrijwilligers die vaccinaties nodig hebben, maar niet allemaal tegelijk. Een individuele afspraak maken op het spreekuur is dan een oplossing. Bel met een van onze medewerkers van het Afsprakenbureau. 
Het Afsprakenbureau is open op werkdagen van 8.30 uur tot 12.30 uur. Het telefoonnummer is 030-608 60 60. Of stuur een email naar reizigers@ggdru.nl 

Groepen van 20 personen of meer vaccineren

Als je 20 of meer personen tegelijk wilt laten vaccineren kunnen wij naar je bedrijf of organisatie toe komen. Ook kunnen wij een apart spreekuur voor je bedrijf of organisatie op onze spreekuurlocatie organiseren als er een grote groep gevaccineerd moet worden. 
We maken een contract over de uitvoering en betaling van de vaccinaties voor je bedrijf of organisatie. De betaling van de vaccinaties kan dan op rekening. De betalingsvoorwaarden worden in die overeenkomst opgenomen. 

Vaccinaties voor werk in het buitenland  

Voor werknemers of vrijwilligers die naar het buitenland reizen om voor je bedrijf of organisatie daar te gaan werken maak je een individuele afspraak op het reizigersspreekuur of je spreekt een groepsvaccinatie af als het om meer dan 20 personen gaat. 

Privacy van gegevens

Wij registreren de vaccinatiegegevens in een persoonlijk dossier in ons bestand. Je werknemer of vrijwilliger kan altijd zijn of haar vaccinatiegegevens opvragen volgens de regels van de Privacywet. Wij geven nooit (medische) informatie uit ons bestand over je werknemer of vrijwilliger. Wij houden ons aan de Privacywet