GGD voor jongeren – JouwGGD

Als jongere maak je grote stappen in je ontwikkeling, zowel lichamelijk als mentaal. Je kunt daarom vaak op zoek zijn naar informatie over de onderwerpen die je op dat moment bezighouden: verliefdheid, seksualiteit, eenzaamheid, vaccineren, je lichaam, en meer. Daarvoor is er de website JouwGGD.nl. Hier kun je als jongere betrouwbare informatie vinden over al deze onderwerpen. Daarnaast kun je via een anonieme chat ook vragen stellen.

Contact en chat op de website van JouwGGD 

Elk jaar wordt de website van JouwGGD meer dan een miljoen keer bekeken. Voor de een kan het genoeg zijn om informatie te vinden op de website. Maar misschien wil jij liever persoonlijk contact met een professional. Dat kan via de chat, helemaal anoniem. De jeugdverpleegkundigen en jeugdartsen zitten klaar op maandag t/m vrijdag tussen 15.00-21.00 uur en op zondag van 18.00-20.00 uur. Een vraag stellen via het forum of mail kan ook. Ga naar jouwGGD.nl.

Jongeren zitten in een park.

Jongerenadviseurs

Verschillende organisaties en deskundigen hebben meegeschreven aan de teksten op de site van JouwGGD.nl. Daarnaast gebruikt JouwGGD.nl ook ‘jongerenadviseurs’. Dit zijn jongeren die bijvoorbeeld filmpjes, strips of blogs maken over bepaalde onderwerpen. Ook voorzien ze de teksten van commentaar en schrijven ze zelf teksten. 

Ouders en opvoeders

Heb je als ouder of opvoeder vragen of zorgen over je kind? Neem dan contact op met de Jeugdgezondheidszorg van GGD regio Utrecht, of kijk op de website van de GroeiGids of je daar de juiste informatie kunt vinden.

Liever een afspraak op locatie?

Wil je liever een van onze professionals op locatie spreken? Je kunt bij vragen over je gezondheid, tot en met je 18e jaar, een afspraak maken met een van onze jeugdverpleegkundigen of jeugdartsen. Deze afspraak kun je aanvragen via dit formulier.

logo Jouwggd.nl

Contact

Ga naar www.jouwggd.nl. Hier kun je als jongere betrouwbare informatie vinden. Daarnaast kun je via een anonieme chat ook vragen stellen.

JouwGGD.nl